Неизживяни мигове, гневни захапки,
празни обещания, равнодушни диалози,
в това се превърнахме ние.
А имахме
топли думи,
нежно докосване,
горящи сърца
от страст и любов,
наивни мечти,
вечна надежда.
Имахме.
И още има в сърцето ми място за теб.
Но студеният ти хлад ме обгръща.
Гасна
и
ч
е
з
н
а...
© Калина Хаджиниколова Всички права запазени