Ние събираме ресурси,
водим войни.
Това сме ние хората!
Материалността е наша реалност.
Готови сме на всичко.
Това сме ние хората!
Контрол има чрез закони,
или пък с шарени балони.
Това сме ние хората!
Ние убиваме Земята бавно,
скоро при Марс отиваме.
Това сме ние хората!
Цялата нация се управлява,
управлява от пари и новини.
Също има телевизия и игри.
Искрена и силна творба!