Ти си роза, ти си слънце,
около теб ледовете се топят.
Ти плени моето сърце,
нежност и красота в него трептят.
Любовта не се продава,
ако е истинска - е безценна.
Душа на нея се отдава,
че тя чиста е и не е тленна.
Нека душа с теб да бъде,
по-красива аз не знам.
Нека този плам пребъде -
този светъл за двама храм!
© Георги Всички права запазени