Когато ти бе до мен,
имаше красота и слънчеви дни,
ала сега, уви, съм натъжен -
храмът на любовта е в развалини.
И с болка разбирам сега
що значи да не мога да летя,
що значи душа да е сама,
що значат вехнещи цветя.
© Георги Всички права запазени