Цъфтят отново хризантеми,
красиви есенни цветя.
Дали някой ще се сети
да ми подари поне една.
Случай нямам, ей така
цвете да ми подари.
Малко радост да достави,
обич в студени дни.
Бели, шарени, червени,
защо навяват ми тъга.
По отминалото време,
времето на младостта.
Сама ще трябва да я купя,
във ваза да я наредя.
И тя да ми напомня
за подарени някога цветя.
© Лилия Нейкова Всички права запазени
благословена си с нежна и красива душа...
сърдечно те, прегръщам...с обич.