11.02.2024 г., 8:35 ч.

Хрумва... 

  Поезия
343 0 0

на низостта ѝ
са̀мо хрумва да слухти
и да одумва

 

....................................................

 

друга подредба
на думите:

 

 

на
низостта ѝ
са̀мо хрумва да
слухти и да одумва

Категория:

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??