Стари сме вече, много сме стари...,
обаждат се често различни болежки,
но пием и псуваме с наш'те другари
и бутаме още живота човешки!
Гледаш го: побелял, но седнал в бара!
Подпрял до масата и своя бастун,
захапал в устата модерна цигара
и заедно с уискито смучи тютюн!
Дзвери! И във всяка млада невеста
вижда своята Дулсинея!
Готов, да и хариза не сто, а двеста
само да легне довечера с нея!
Стари сме вече, много сме стари...,
обаждат се често различни болежки,
но пием и псуваме с наш'те другари
и бутаме още живота човешки!
© Исмаил Али Всички права запазени