"Развила си си чувството за хумор!" -
щом казваш, може би, така е.
Променяме се... нищо чудно.
За хубаво, за лошо - кой ти знае?!
Променяме се. Аз съм променена.
Такива като теб ме забавляват.
Преди оставах силно огорчена,
сега усмихвам се и продължавам.
И ти си станал по-забавен.
(забавен, да не кажа смешен!)
Едно говориш, второ правиш,
а вчера пя ми друга песен.
Развила съм си чувството за хумор?
Нормално е, живея сред палячовци!
Отивай си, че вече ми е трудно
смеха да сдържам... Виж, разплаках се!