На трима двамата са ,,въз".
Третият съм- имам хъс.
Ще кажете -на къв се правиш,
в плиткото ще се удавиш!
Не мога даже и да плувам...
Но, ангелите в хор не чувам,
когато прекося реката,
без да намокря си главата.
Ще гъгнете-туй е късмет,
не е дощъл и твоят ред.
Отдавна този ред го чакам.
Всеки ден ракия хакам.
Не, че с Господа я пия,
а с един пиян комшия,
който си е луд за връзване.
Но с него правиме изплъзване
от ей оная, със косата,
запозната със нещата,
която прави се на луда
за мене-проста каракуда.
Затуй ще щракам яко с пръсти-
със живота сме си гъсти.
И макар, да не съм сноб,
ще се кефя аз до гроб!
© Георги Янков Всички права запазени