Потърси. Отключи.
Поседни. Отдъхни.
Говори. Сподели.
Замълчи. Потъжи.
Погледни. И живни.
Припомни. Нарани.
Заплачи. Съжали.
Прегърни. Целуни.
Утеши. И тръгни.
Обикни. И прости.
Забрави. Продължи.
И бъди!
Остани-и-и!
31.07.2019
© Мария Димитрова Всички права запазени