Докога, мила моя, със тебе
ще прелистваме приказки стари?
Няма принцове, време разделно е -
днес си с мен, утре с някой "другарин"!
Може би твърде плитко обичаме,
може би просто вече сме други,
може би... тротоарните гълъби
ми подвикват: "До време е, друже!"
А мечтаех да имаме време
за усмивки, за сълзи и прошки.
Но дори за мечти закъснели сме...
Сбогом, моя любов... И до после!!
© Йордан Всички права запазени