29.12.2012 г., 12:03 ч.

И е бяло... 

  Поезия » Любовна
792 0 8

И е бяло... и тихо... и тихо...

Пада сняг и се сбъдват мечти.

Украсена - елхата намигва,

а любов във сърцата искри.

 

Аз те чакам, ела, говори ми,

тази нощ нека ние не спим!

Дръж ме здраво, не пускай, любими,

тази нощ в обич да изгорим!

 

И е бяло... и тихо... и тихо... 

Лумна огънят в нас на страстта.

Не заключвам, ела и вземи ме,

и с любов да опием нощта!

 

И е бяло... и тихо... и тихо...

Пада сняг и се сбъдват мечти.

Омагьосай ме, нека те имам!

Подари ми се, нека летим!

 

Вдъхновена от Caribiana

© МимеТО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??