11.02.2009 г., 17:53 ч.

И ето... 

  Поезия » Любовна
660 0 0
И ето...
звън съня ми разруши.

Искреше
счупеното злато на душата.

Във мен роди се
нов и вихрен стих.

И лястовици влизаха със песен във луната.

© Диана Бойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??