И ето, пускам те, свободен си да си отидеш,
върви, той, пътят ти, не е далеч...
Защо не тръгваш?! Какво не си видял?
Ще видиш. Тя, любовта ми, с теб ще е за веч...
И нека тя те придружава в тъмното,
да бъде твойта пътеводна светлина,
защото кой не е обичал, той не знае
какво е да боли и в болката да виждаш топлина...
© Пауаа Всички права запазени