Очите ми блестят в очите твои,
блести и слънцето над тях.
Косите ми танцуват със косите твои,
танцуват в ритъма на влюбен смях.
Сърцето ми тупти в сърцето твое,
туптят пулсиращи мечти.
Сетивата ми горят със сетивата твои,
изгарят в огнените дни.
И миг блаженство...
Едно кълбо. Безкрай. И вечност.
С обет кръстосали ръце в ръце.
Една любов очи отвори.
Дочухме плач на мъничко дете.
© Цветето Б. Всички права запазени