Не ме търси! Чуваш ли, недей!
Това беше! Не дълбай!
По-добре е, че далечни останахме,
началото още... значеше край.
Ето виж, листата окапаха
и нашето лято отмина.
Нека така си останем завинаги,
че прясна е раната, и още лечима.
Не ми се обаждай! Не пиши!
Не идвай вече при мене...
това не беше любов, това беше привличане,
а и двамата право нямаме... на обичане!
© Надя Георгиева Всички права запазени