Ти си тръгна, след теб остана тишина,
защо си тръгна, нима не ме разбра?...
Само теб обичах, само теб обичах,
а ти остави ме сама... И пак лъжа!
Ще плача, за да не се самоубия.
Ще страдам и много ще боли.
И ти желая, щастлив дано да си
и като мене да не те боли...
© Emil Angelov Всички права запазени
Не е в мой стил, но е хубаво...