Бих умряла
Хиляди пъти за теб
въпреки, че не ми принадлежиш.
Бих умряла,
заради твоята косвена красота,
която не се променя
въпреки годините,
който изминават.
И ти си
все по-далеч
от мен...
И по-далеч,
И по-далеч.
Дните минават.
Ти се губиш
някъде.
Спомените кръговрата ги
завърта
Някой ден
Дано пак
Всичко се случи отново!
Погледа и всичките
Здравей!
както преди...
Завинаги.
© Въображение Всички права запазени