Ще събирам роса от тревата,
да измия душата до бяло,
да отмия тъгата от спомени
и да видя сърцето ти цяло.
Ще събирам лъчи от звездите,
да прогоня в съня ти кошмара,
да събуждам денят ти със изгреви,
да възкръснеш за ново начало.
Ще събирам цветя от полето,
за постеля на твоето тяло,
ще се слея с красивите залези,
ще те стопля с любов-одеало.
И после ще си тръгна....
© Неземна Всички права запазени