7.12.2007 г., 12:16 ч.

И ще горя 

  Поезия » Любовна
1073 0 2
Ще горя след теб
и знам, че няма да ми е студено,
след всичките прокълнати любови ще горя.
И всяка болка там, във огъня ще слагам,
защото знам, че няма да се променя.
Ще горя във теб,
и знам, че няма как да ме забравиш,
дори да си на хиляди сълзи от мен.
И няма да те чакам нещо да направиш,
защото огънят за теб отдавна е студен.
Ще горя за мен,
защото знам, че  вечно ще живея,
и всеки ден за мен ще бъде по-щастлив,
защото всяка рана мога аз да преживея,
и виждам винаги света красив.

© Мариа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е. Нека този огън гори винаги и в него да изгаряш всичко, което те наранява.
  • Дано като гориш -да светиш.И да събудиш любовта ,която желаеш.Хубаво написано!!
Предложения
: ??:??