Аз не знам дали от Бог съм се родил
и дали до днес съм съществувал на земята,
но ето - цвят от тялото ти пак съм свил,
нежен стрък от доминото на душата.
Така ще дишам повече от всеки жив,
а моята любов ще пусне в тебе корен,
тогава няма просто с болка да мълчиш,
ти в миг ще ме съзреш... и ще говориш!