И ще те търся вечно там
във спомени и в разстояния...
И ще те помня вечно там,
сред някакво предвечно разкаяние...
Угрижени и тъй различни...
Сред минало и препоръки?
Но ще се чувствам вечно сам,
сред сънищата примирени.
В единствено ми желание -
да бъдем пак отново там...
Целувам утрото на спомени...
© Цветан Бекяров Всички права запазени