но ти не видя,
тръгна си, изостави ме сама.
Аз останах безмълвна, смутена,
нищо не виждах,
не чувах, не усещах.
... чаках... чаках...
Погледа мой, ти да видиш
и при мен да се завърнеш.
Но ти не дойде.
Нощ падна над града
и аз стоях обгърната в черна самота
и чаках... чаках...
теб да посрещна,
но ти не пристигна.
Късно е сега,
Късно е, но аз ще чакам вечно -
до мига ми последен и след това...
© Галина Всички права запазени