И така те обичам...
Нищо, че други даряваш с усмивки,
а когато ме срещнеш,
здраво устните стискаш.
И така те обичам...
Нищо, че в очите ти, сините,
моят образ отдавна изчезнал е,
все едно, че съм станал невидим.
И така те обичам...
Нищо, че само досадното време
изпълва с минути ненужни и тежки
празнотата, останала в мене.
И така те обичам...
2002 г.
© Ники Всички права запазени