31.03.2021 г., 21:25 ч.

И там, където... 

  Поезия
320 0 6

И плуват облаци в небето -

огромни бели катедрали,

загубвайки се там, където

да идем вечно сме мечтали.

 

И гонят се вълнѝ в морето

до връх във пяна побеляли,

завръщайки се там, където

да идем вечно сме мечтали

 

И пеят птички над полето,

тревите вятър разлюлял е,

накланят се натам, където

да идем вечно сме мечтали.

 

И боровете под небето,

могъщи клони разпиляли

в планинските усои, дето

да идем вечно сме мечтали.

 

 

© Лидия Кърклисийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??