И тази нощ ще мине като песен,
и мислите за теб ще капят
като последни есенни листа,
И нощното светило ще ме милва,
тъй както ти не би посмял
по някаква си тайнствена причина...
И вятърът ще ми нашепва стихове,
които не съм ти посветила,
но ти не би ги оценил така...
И май жестока
можела да бъде
тази тайнствена магия
- любовта!
© С обич от мен за вас Всички права запазени
Благодаря