И теб
Обичам да се лутам
в космите на гърдите ти.
Да усещам удара
на сърцето ти.
Обичам косата ти рошава,
обичам да виждам
чаршафите на топка
и възглавниците разпиляни.
Да лежа без одеало,
да ме топли твоята кожа.
Обичам шепота,
плътните зелени пердета,
тайнствената тъмнина
и теб!
© Мария Чонова Всички права запазени