1.10.2010 г., 21:57 ч.

И ти беше (бях и аз) 

  Поезия
550 0 0

Бях младост, невинност, чистота…

С очи - като капки утринна роса,

заслушани в гласа

на неизбежността.

И ти беше за мен любовта…


Ти си близост, сладост, плам една.

С целувка отдаваш ми страстта,

в прегръдка разкриваш ми безкрайността.

А аз съм просто жена…


Ще съм старост, слабост, скръбта.

В очите ми - сълза,

пътуваща, бърза вечността.

И ти ще си за мен смъртта.



© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??