24.10.2009 г., 12:23 ч.

И вечно да се молиш 

  Поезия
699 0 1

Как кръвта ти кипва -
щом той се появи..
Как цялата настръхваш -
щом докосне те едва...
Сърцето ти да спира -
щом не е до теб...
Да искаш само него...
Да любиш страстно -
сякаш за последно...
Да тръпнеш да го видиш -
сякаш сте на първа среща...
Търсиш погледа му блеснал...
В усмивката му да се крие твоят свят...
Без него нощем да не можеш да заспиш...
Да се будиш - щом до тебе е...
С трепет да го гледаш как сладко спи...
И вечно да се молиш, без него да не си...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??