19.01.2011 г., 14:33 ч.

Иди ги разбери мъжете:) 

  Поезия » Хумористична
1293 0 6

След периода, във който

 осъзнах

 твоите изстинали чувства.

Реших да се боря до крах

и  се подложих на "изкуство".

Спестените средства навих

на руло

 и без грам драматургия

 на сцена поставих телò

за пластична хирургия.

Времето мина в лъжа,

казала бях,

че при мама отивам.

Плаках и малко сърбя.

Но красотата ще ми отива.

''Мило, прибирам се днес.

Изненада!

 Ще готвя вечеря.

И да подсиля твоя интерес -

място няма ти да си намериш.''

 

Ще се загуби някъде из мен,

все пак съм чисто нова

и прекрасна.

Ще се прехласва до следващия ден,

отново влюбен ще е,

диагноза ясна.

 

Усмихвам се  пред него за разкош.

Той пуска виното и чупи

 бутилката

 и с крясък лош

 ме пита:

''Ти луда ли си, или глупава?''

 

Аз мигам с тройни клепки и рева.

''Нали ти  все такива ги оглеждаше?

Аз исках да съм перфектната жена.

Като в списанията,

които  преглеждаше...''

 

''Не си разбрала нещо ти.

Страничното, различното е друго.

След теб не искам върволица да върви,

не може ли просто да си ми съпруга?

 

 

(Мъжете ли? Иди ги разбери:)))

 

 

 

 

 

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесен стих. Поздрави! Такива са, наистина не знаят какво искат.
  • Много е добро!Поздравления
  • Сменила си носа.Поставила трапчинки
    Умело силикон.Снага като топола...
    Не си сменила само единствено причината
    за загуба на средства и изтърпяна болка...

    Браво и от мен!
  • Знаем какво искаме, но да е само за нас!
    Поздравления за хубавия стих !
    Усмихна ме, Ниела!
  • Ей такива са мъжете,не знаят какво искат!
  • Брилянтно! И темата, и изказа са чудесни, поздравления!
Предложения
: ??:??