Иди си, ревност.
Моля те, иди си.
Не съм те канил никога.
Недей
най-светлите ми мисли
да изяждаш
и чувствата да взимаш
в плен...
Да, зная, гладна си,
но аз не искам
дори трошица вяра
да ти дам.
Иди при тез,
които не обичат.
И моля,
остави ме сам...
© Мартин Драганов Всички права запазени
не зная какво да кажа... Поздравления!