9.03.2017 г., 12:10 ч.

Идиличният квартален бар 

  Поезия
264 0 0

Идиличният квартален бар – 
да седнем на по бира двама, 
да попием простия, уютен чар, 
докат' сервира ни готина дама. 

 

Да се чува рок, джаз и блус, 
наздравици, разговори и смехове.
Точно е по нашенски вкус, 

дори кат' удавяме наш'те грехове.

 

На по бира или две, уиски или три – 
опа, пак с нас барът ще затваря... 
Когато вече залитаме дори, 
пак толкова живо ни се разговаря... 

 

Идилия в бара квартален,
с олющени надраскани стени, 
с всеки разговор сърдечен и разпален –
пак ще дойдем, нали?

 

ПП: След като го написах, сервитьорката го залепи на стената.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??