Аз имам теб. Ти имаш мен.
Какво да искам повече, кажи?
И виждаме се всеки ден.
Би трябвало да съм щастлив, нали?
Не си сама. Не съм аз сам.
И двама под ръка със теб вървим.
Обаждам ти се често през нощта,
а през деня звъниш ми често ти.
И всичко си върви във ред.
И както трябва да върви.
Ти имаш мен. Аз имам теб.
Би трябвало да съм щастлив, нали?
© Стефка Крушарова Всички права запазени