Посрещахме двама
със тебе зората.
Вечер следяхме
рога на луната.
Въздишахме често,
допрели челата,
със толкова много
мечти във сърцата...
Съпружеска двойка
с тебе сме вече.
Копнежите лански
са вече далече.
Посрещаме двама
отново зората
сред керевиза,
лука и домата.
Отново следим
рога на луната,
поливайки вечер
с вода зарзавата.
Въздишаме често,
допрели челата.
Мечтаем за здраве
и... реколта богата.
© Харита Колева Всички права запазени