Със стъпки нежни в живота ми се връща
тя, сияйна, с капки дъжд и отрупана с цветя.
Сърцето вледенено бавно и с любов прегръща
свикнала в живота ми да носи светлина.
И хоризонтът пред очите ми разстила
надежди нови, трепети безумни и мечти.
Синьо зная колко много ми отива
и тичам, като момиче малко, развява вятъра коси.
Повярвай ми, с нея чувствам се различна,
като прераждане ми действа невинната ѝ красота.
Откривам се във всяка цветна пъпка и завидна
е новата ми жажда опознавайки се да покоря света.
А дяволът отново свит е в хралупа
уморен от набези, не му понася свежестта.
С музика в душата тичам, за него не ми пука,
защото мое времето е, идва пролетта!
22.03.2023, Ким Джаксън
© Боряна Христова Всички права запазени
Джаки, все пак съм Овен, не ме държат дълго лошите настроения. 😉 Благодаря, че си тук! Много светли и цветни моменти и вдъхновение през пролетта ти желая! ❤🎈
Скити, стопли и ти сърцето ми с тези хубави думи! Благодаря! Нека ти е радостно и вдъхновено през тази пролет! ❤🍀