Когато си отидеш,
отнасяш ли напълно себе си...
Когато си отидеш,
събирам
очертанията ти
разпилени
в мрака.
И ТЕ ИМАМ
Акумулирам въздуха
наситен със движения.
И ТЕ ИМАМ,
ИМАМ,
ИМАМ.
Когато появиш се,
(идваш ли?)
изтривам
малка част
от себе си.
© Ангел Всички права запазени