17.04.2013 г., 7:49 ч.

Игра на любов 

  Поезия » Любовна
771 0 1

Сега си тук, а... после отлиташ,

и галиш ме ти, а... после ми липсваш,

целваш ме ти, а... после отказваш,

и любиш ме страстно, а... после забравяш!

 

Леглото не искам, защото те няма,

любов и мечти отново отмятам,

мечтая за теб, не искам да лягам,

със спомена жив отново оставам!

 

А сигурно ти отново ще дойдеш

и пак ще си тук, отново със мен,

чрез летни мечти отново ще бъдем

и нежните, искрени думи пак ще мълвим!

 

© Инци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??