1.07.2008 г., 20:31 ч.

Илюзии 

  Поезия
680 0 4
И отново, ден след ден,
душата ми плаче,
поглеждайки към мойте мечти,
мечти за моя си свят.
Зад прозрачните стени,
във свят от спомени,
следвам минали трепети,
спомени от теб и мен.
Нарисувани в лъжи и болки,
и чуваща само гласа на гарвани,
сега изграждам илюзии,
просто илюзии или живея във Ад!

© Саши Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??