Има очи, които обичам
безкрайно много...
Има очи, които не мога
да забравя, защото са се
запечатали в ума и съзнанието ми...
Не спирам да мисля, за тези две
очи, за които се оглеждам постоянно
и денем и нощем...
Не спирам да мисля за тях...
Има едни очи, които ме
гледат с нежност и любов
както никога преди...
Тези очи са на моят любим,
който обичам безкрайно Много...
© Виолета Перфанова Всички права запазени