Има ли те?...
Има ли те?...
Или сън си.
Сън проблясък...
Шум от ангелски крила.
Търся в мрака непрогледен
и ме целува тишина.
Има ли те?...
Или аз те виждам
през вълшебни очила...
Цветен наниз изумруди.
Многоцветен океан.
Има ли те?...
Или те създавам.
На дланите ти шепота
ловя с очи...
Има ли те?...
Или си илюзия...
Докосваш с топлина.
За кратко...
И за мен си само светлина...
© Дани Всички права запазени