15.10.2008 г., 22:16 ч.

Има щастие 

  Поезия
736 0 2

Такава страст, такава близост

не съм изпитвала с никой досега...

Толкова чист и толкова нежен,

като кристалната роса...

Ти си реалност, не мога да повярвам,

не сън, не само мечта.

Искам докато мога да се наслаждавам

на теб и да се любувам на мига.

Това тяло, създадено за грях,

ме изкушава непрестанно

и просто не успях

да устоя на желанието странно.

Докосвах тялото ти,

докосвах кожата ти нежна...

И сега забива лудо сърцето ми,

само докато те погледна.

Ти си ангелът, който ме спаси

поне за миг от този ад,

знам, че вече няма да боли

и че има и щастие на този свят!

© Диди Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??