Някъде там
Някой е сам
Рисува мечти
Ронливи пясъчни
Крепи със сълзи
Солени спомени
Рисува звезди
Още несветещи
Някъде в мен
Някъде в теб
Има зрънце
Мъничко слънце
Има надежда
Пътя отвежда
Някъде там
Има те знам
© Любомир Деничин Всички права запазени
Има те знам" Аз не знам дали я има някъде там, но се радвам, че теб те има тук и мога да чета от красивите ти стихове!