6.01.2007 г., 20:51 ч.

Имало едно време 

  Поезия
696 0 3
Живяло някога едно момиче,
слънчево и нежно, като кокиче,
но съдба нещастна я сполетяла
и прекрасната девойка залиняла.

Запознала се с едно момче красиво,
стройно чернооко и игриво,
но момчето било много надалече
и прекрасната девойка не можела да го вижда вече.

Затова девойката била нещастна
и от мъка не била толкова прекрасна.
За да й се сгрее отново сърчицето,
тя трябва пак да види усмивката на момчето!

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми хареса стиха ти, Анитка!!!
    Поздрави!!!
  • Хубава приказчица
  • Под наивните думи, които използваш (харесва ми как си го написала- като детска приказка) се крие наистина една тъжна връзка.
    Дано краят е добър Поздрави
Предложения
: ??:??