Минало нямам... забравих, изтрих,
изтръгнах, простих и запалих,
горчивата чаша с достойнство изпих,
разкаях се... вечност разпалих.
И бъдеще нямам, и нямам мечти,
не чакам, не търся, не страдам,
слънца не предвиждам, ни кучешки дни,
не мисля, не падам, не ставам.
Имам сега... и имам те теб,
изрови ме топла и вяла,
проникна във мене, и сложи ме в ред,
сега съм щастлива и цяла...
© Неземна Всички права запазени