Една Любов, като свещичка имам,
и грее тя, и води ме напред.
Изгубя ли се, в нея все се взирам
и се намирам в някой нов куплет.
Една Любов ме пази - аз я пазя -
тъй крехка е, а дава ми живот!
По-нежна е от цвят на роза,
по-истинска от Райски плод.
Една Любов е - толкова ми стига!
И нека имам я, със нея да вървя!
И нека вътре в мене все е жива,
защото тя е всичко, Любовта!
22.12.2020.
Георги Каменов
Посветено...
© Георги Каменов Всички права запазени
Радвам се да те видя и теб тук 😊