30.05.2017 г., 9:03 ч.

Имаш ли 

  Поезия » Любовна
274 1 3

Имаш ли го
онзи човек,
който не може да излезе със вик,
а ти е заседнал на гърлото
и само си го мълчиш?

Имаш ли го
онзи човек,
който не може да се отрони,
а ти е вечна сълза в окото
и не го и прогонваш?

Имаш ли го
онзи човек,
който ти е врязан така дълбоко,
но не може да те нарани,
защото го обичаш с болката?

Имаш ли го
онзи човек,
който няма нужда да си спомняш,
защото винаги е присъствие,
дори вече да го няма?

Имаш ли го,
кажи?
А
надеждата за утре,
имаш ли?

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

11. 05. 2017
12:15

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??