1.05.2006 г., 15:46 ч.

Ин-тервю с пи-Ян 

  Поезия
736 0 0

В ореола скучен
змия разделя
контрасти-
анемична светлина.

Помияр загубен,
разноок и муден,
хармонично разграфен -
на крава кожата
нахлузил;
сам от себе си бозае
отрова
и ражда възрастни деца,
с мечти в нашийник пъстрокожен
и шипове - изкуствени цветя.

Вратът кърви, но пак ще търкам.

 

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??