От пропагандите напразни,
комай ще стана за резил,
от короновани заразни,
конякът, казват, лек че бил.
Зад маска хич не се и крия,
и фереджета – до пети,
но само пустата ракия,
безкрайно много ми люти.
И свински грип кога ме гази,
на ром и зъби оцелях,
не короновани зарази,
от алкохола имам страх.
Пиян ми е имунитетът,
и хич не е за бой готов,
на короновани контета,
се обяснява във любов.
Корони, свински, или птичи,
ще стана май на пиянде...
Алкохоликът в мен кибичи,
не ще без бой да ме даде.
© Надежда Ангелова Всички права запазени