3.05.2006 г., 10:10 ч.

Инцест 

  Поезия
3109 0 2
Чакам
от Мен
да забременее дъщеря ни,
Скуката,
поради случай-нa
парадигЪмa спуканa
и да ни дари,
Мен и Скъпата,
благоверната,
лудата,
тази същата,
Тя,
Реалността,
не онази евентуалната,
красивата,
другата-
с внучета...

И
с вой
на кучета,
с бой
и

глад
обучени
да хапят
новородените,
по буквите (голите),
ще долазят трупове,
не! о!(бич)(ай!)(но)то
подушили,
а нещо-
на пръв прочет
пухкаво...


Животожадни,
засмукват стръвно те.
Някои пък плюят.
Други търкат си очите
и къртят гурели.



Така каляваме си малките,
за да оцелеят в тундрата.
Не е задачата от трудните...
Надежда явна е таена другаде-
да им предадем наследството
сами да си ловят заблудите.

© Марвин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодарско Мими И на тебе поздрав!
  • Имаш много интересен стил на писане.Допада ми въпреки че на моменти е наистина странен,но именно в това му е чара...Поздрав!
Предложения
: ??:??