Невъзможно ли е да искам възможни неща?!
Да гледам напред, с ясен поглед света.
Да чувствам сутрин желание и сила,
които глупостта все още не е изтрила.
Невъзможно ли е да вярвам, че има места,
които човек не е виждал досега,
не е докосвал с мръсни длани,
не е говорил за пари и измами?!
Възможно е, аз вярвам!
И истина една проповядвам -
прави това, което сърцето ти иска,
остави омразата -
тя подтиска.
© Кефор Потрати Всички права запазени
Поздрави!